söndag 8 maj 2011

Hur bra kan en burgare bli?

När Jureskog , krögaren för både Rolfs kök och Allmänna Galleriet, sen en tid tillbaka i morgon-tv berättade om hans hamburgare vattnades det i mångas munnar. En viktig ingrediens i Jureskogs burgare var tydligen hängmörat fett och den danska osten Svarta Sara. Jureskogs burgare är inte testad ännu på grund av en lite väl saltad Åre-visit.

I vissa intellektuella sällskap har det diskuterats en del om hur bra en hamburgare kan bli och tyvärr finns det en hård sanning om denna gudomliga skapelse och det är ju att man inte blir direkt överraskad.....det är kött mellan bröd, sallad och dressing. Ändå lyckas vissa restauranger då och då prestera tex. Östgötakällaren, Grill Ruby, Grill och enligt ryktesvägarna även The Spotted Pig på Manhattan med flera.Ett bättre sätt att svänga ihop en burgare på nolltid är att handla lite grovmald nötfärs på Segers i Östermalmshallen. Blanda den med salt, peppar och något rökigt tex. Texas Longhorns steak sauce. forma burgarna och stek dem medium, stoppa dem mellan bröd tillsammans med dina favorittillbehör....ät!


I want to keep fighting because it is the only thing thats keeps me out of the hamburger joints. If I don't fight, i'll eat this planet. George Foreman
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar