måndag 23 maj 2011

På tal om korven!

Tillhör ni klicken människor som känner att kokt korv! det kan man väl inte äta sig mätt på? kokt korv med bröd kan efter nummer 3 kännas som en kompakt klump av obehag i magen. Kokt korv med bröd kan kännas lite skräpigt och när man går där längs med Karlavägen iklädd en ketchupfläck på hakan du inte märker på grund av ålderns rätt, då önskar man att det fanns ett mer sofistikerat sätt att äta den lilla långsmala rackaren. Tyvärr så går inte det.



Gubbmat kan ändå tipsa om ett värdigare sätt att avliva korven, tunnbrödsrulle deluxe-style!. Gör ett gott potatismos, bred den på tunnbrödet och lägg på strimlad isbergssallad och en hemgjord gurkmajonnäs. Släng på stockholmaren och toppa med dijonsenap, ketchup och rostad lök.


Gubbmats Gurkmajonnäs:
1dl majonnäs
1dl hackad inlagd gurka
2msk hackad kapris
2msk finstrimlad purjolök
1msk finskuren gräslök
salt och svartpeppar

enjoy!

1 kommentar:

  1. Vart kan man hitta en riktigt bra varmkorv? Har ni på Gubbmat något tips?

    SvaraRadera