tisdag 2 augusti 2011

oeconomia

Restauranger som inte lagar äcklig mat och inte tar betalt för luft förtjänar en eloge. Det är inte alltid lätt att driva restaurang och det talar sitt tydliga språk när en efter annan stänger eller byter ägare. Som konsument vill man inte alltid betala ockerpriser. Visst bör man och har man en favoritrestaurang som är lite dyrare men där man gladeligen lägger sin förtjänade slantar och får kvalitativ matlagning och service. Men mellan de restaurangbesöken kan det vara vänligt mot plånboken att gå till budgetalternativen.

Gubbmat vill tipsa om två restauranger som levererar vällagad mat och bra service för en billigare penning.


Carl Michael – Djurgården

Carl Michael var en riktig toppkrog för några år sedan men verkar numer satsa på en bredare publik. Däremot är maten fortfarande god och välkomponerad.


Solbrännan - Österåker

Solbrännan har läget mitt på en strand och har lockat till sig duktiga kockar som levererar vällagad mat till riktigt humana priser.

Är det någon som kan tipsa om fler restauranger som presterar bra under smärtgränsen ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar